Rahahana.fi

Rahahana pienlainapalvelu tarjoaa 50-250 euron lainoja kaikille vähintään 18-vuotiaille, joilla on luottotiedot kunnossa ja raha-asiat hyvin hoidossa. Lainaa varten ei tarvitse hankkia vakuuksia eikä takaajia.
Lainasummista 50 ja 100 euroa on sallittuja kaikille rahahanan asiakkaille, mutta isommat summat, eki 150, 200 ja 250 vain rahahanan nykyisille asiakkaille. Isompiin lainoihin pääsee käsiksi sen jälkeen porrastaen, kun on todistanut yritykselle maksukelpoisuutensa maksamalla edelliset lainat asianmukaisesti takaisin. Isommissa lainoissa on myös korkeampi ikäraja. Kaikkien lainojen todellinen vuosikorko on 521% ja maksuaika aina 14 vuorokautta. Erillisen hakemuksen tehtyä asiakas voi hakea lainalle 8 vuorokautta lisää maksuaikaa, Rahahana veloittaa eräpäivän siirrosta hinnastonsa mukaan.

Rahahana lainaa voi hakea tekstiviestillä, soittamalla tai täyttämällä nettihakemuksen. Lainapäätöksen asiakas saa aina tekstiviestillä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen asiakkaan tulee kuitata päätös. Rahat siirtyvät tämän jälkeen tilille muutamassa minuutissa, silloin kun asiakaspalvelu on auki eli maanantaista perjantaihin klo. 8.00-22.00 ja lauantaisin klo. 10-22. Palvelu pystyy siirtämään rahat tilille heti osuuspankin, nordean, sampo-pankin aktian ja sp/pop-pankkien asiakkaille.

Laskun lainasta saa postitse tai tarvittaessa toiveesta sähköpostiin. Lasku maksetaan Rahahanan asettamien lainaehtojen mukaisesti takaisin. Uutta lainaa voi hakea aina kun on maksanut edellisen lainan takaisin.