SAV-Rahoitus

SAV-rahoitus on lähinnä autolainoihin erikoistunut pienlainapalvelu. Yksityishenkilöille se tarjoaa rahoituksen auton tai moottoripyörän ostoon. Lisäksi haettavana on SAV-luotto käteisen rahan tarpeeseen, luoton vakuudeksi käy auto tai moottoripyörä.

Luottoa on mahdollista saada aina 500 eurosta 6000 euroon saakka. Auton tai moottoripyörän lisäksi asiakas ei tarvitse lainalle muita vakuuksia. Laina-aikaa on mahdollista saada jopa 36 kk.

SAV- rahoitus on tarkoitettu käytetyn auton ostoa varten. SAV-rahoitus onnistuu vain tiettyjen autoliikkeiden kautta, tarkka lista löytyy palvelun internetsivuilta. Rahoitus onnistuu nykyään myös yksityisten väliseen autokauppaan ja on nimeltää SAV-privat.

Käyttöluottoa varten asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias ja vakuudeksi tarjottavan kulkuneuvon enintään 15 vuotta. Auton arvon tulee olla vähintään 1000 euroa ja enintään 20 000 euroa. Luottoa saa maksimissaan 50 % vakuuden määrästä. Lainanhakijalla tulee olla myös säännölliset tulot. Takaisinmaksuaikaa saa 6-36 kuukautta, lainaa toki lyhennetään kuukausittain. Palvelu ilmoittaa, että kuluttajasuojalain mukainen korko 6000 euron lainasummalle 3 vuoden maksuajalla on 13,3 %.

Hakemus täytetään SAV-rahoituksen internetsivuilla. Lainalaskurilla laskettaessa, mitä nuorempi hakija on, sitä kalliimmaksi laina tälle tulee. Lisäksi eri palvelun, kuten eräpäivän siirto nostavat lainan loppusummaa.